HOME HOME PROGRAMMA PROGRAMMA SPECIALISMEN SPECIALISMEN CONTACT CONTACT
De Gaard Nieuwsbode . VANWEGE OVERHEIDSMAATREGELEN IN VERBAND MET HET TEGENGAAN VAN DE VERSPREIDING VAN HET COVID-19 VIRUS IS DE GAARD GESLOTEN. TIJDENS DE SLUITING VAN DE GAARD ZIJN DE ABONNEMENTEN BEVROREN.
.
De Gaard en het Coronavirus
VANAF DINSDAG 6 APRIL VERZORGT DE GAARD BUITENLESSEN OP HET TERREIN VAN SPORTCLUB NEEDE AAN DE KRONENKAMP IN NEEDE. ER KAN WORDEN GESPORT IN TWEE GROEPEN VAN ELK VIER DEELNEMERS. ER ZIJN DUS PER TIJDSLOT ACHT DEELNEMERS MOGELIJK. DE LESSEN KUNNEN WORDEN GERESERVEERD VIA DE GRATIS APP. COMPEDFIT. U KUNT DEZE APP VINDEN IN ELKE APPSTORE EN OP UW TELEFOON INSTALLEREN. (BIJ VRAGEN KUNT U ONS BELLEN OP 0545 296057 Voor lesrooster: klik hier HELAAS KUNNEN DE LESSEN BIJ SLECHT WEER NIET DOORGAAN. INFORMATIE DAAROVER VINDT U IN DE KOLOM HIERNAAST DE GAARD IS SPORTCLUB NEEDE ZEER DANKBAAR VOOR DE GASTVRIJHEID.
LESSEN BUITEN VANAF 6 APRILUS
Het is wisselvallig deze week Bij REGEN is er geen les De weersverwachting ziet er voor deze week slecht uit. Vanaf woensdag biedt De Gaard bij regen een alternatief.. Maandag 17 en dinsdag 18 mei gaan de lessen bij regen niet door.