Fit-Plus: altijd jong genoeg om te sporten Bewegen kun je tot op hoge leeftijd. rust roest Lichamelijke inspanning is goed voor jong én oud. Met bewegen kun je het lichaam ook op oudere leeftijd in conditie houden. Topprestaties zijn daarvoor niet nodig, want ook met ‘matige’ inspanning kan veel worden bereikt.  Studio De Gaard heeft docenten die zijn gespecialiseerd in lessen waarin ouderen verantwoord en met plezier kunnen sporten. Hanneke Wamsteeker van De Gaard maakt en geeft zulke lessen al meer dan 25 jaar.  groepslessen:  Fit-Plus en Beter Bewegen •	Op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend is er de Fit-Plusles in de sportzaal.  •	Op woensdagochtend is er Beter Bewegen. Deze les is ook bedoeld voor dames en heren met individuele beperkingen en voor diegenen die langere tijd niet aan sport hebben gedaan. fitnesstraining In de fitnessruimte kunnen sporters individueel trainen op basis van een speciaal gemaakt bewegingsprogramma. Daarbij wordt gebruik gemaakt van meerdere fitnessapparaten en is er begeleiding door een deskundige sportdocent.
HOME HOME SPECIALISMEN SPECIALISMEN NIEUWS NIEUWS CONTACT CONTACT PROGRAMMA PROGRAMMA
In december 2013 traden Fit-Plus-sporters van De Gaard op in de halve finale van Holland’s Got Talent onder de naam De Kuier Klup. Aan meer dan anderhalf miljoen televisie-kijkers lieten ze onder leiding van Hanneke zien dat je ook op oudere leeftijd vitaal kunt zijn. Het oudste lid van De Kuier Klup was toen 84 !!!
Benieuwd of het je bevalt in de sportschool en of je de lessen leuk vindt? Kom gerust eens langs en probeer of het bevalt!